Hypnose & EMDR bij kinderen

Hypnose en EMDR kunnen heel goed en effectief zijn bij de volgende klachten.
* Pijnklachten, zoals hoofdpijn en buikpijn
* Bedplassen
* Angsten, spanning
* Gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst
* Verdriet, boosheid
* Slaapproblemen
Gisteren was zo’n mooie jong kind in mijn praktijk. Tijdens ons gebabbel, geklets…………zat ze wiebelig en frunnikend aan haar mouw op de stoel.
Ook mama wordt hierbij betrokken en in ons gesprek komt faalangst en een verwarrende situatie voor het meisje van even geleden naar boven.
In de hypnose stoel gaat ze wiebelig aan de slag. Zo mooi wanneer er geduldig en met repsect dat onzekere, drukke, deel van haar, dmv de suggesties die ik geef, alleen in haar linker arm komt. In rechter arm komt het deel wat vrolijk, blij, speels…. al het positieve. Door middel van technieken gaat dat helemaal door haar lijf heen stromen. Geweldig die transformatie. Bekrachtigen met een kleur.
Ook het moment dat het onzekere deel dit gevoel wilde overnemen…. ook accepteerde. Dat de kleur helemaal tot aan die vingertoppen stroomt. Wauw…. wat doet ze dat goed. De mooie woorden van mama en oma die binnen moochten komen tijdens de sessie….. haar gezichtje …echt een kostbaar moment.
Hypnotherapie maakt gebruik van ontspanning, verbeeldingskracht en verbeeldingsoefeningen om onbewuste patronen los te laten. Zo mooi om te zien dat proces.
Even laten inwerken….. mss nog een vervolgafspraak. Thuis gaat mama verder aan de slag met een bodyscan en de kleur.
Dank je wel….. mooi kind.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.