Soulkey Therapie.

Vind je zielepad door communicatie met de ziel, regressie, ontmoeting met je gidsen, zielenraad.

Doel van Soulkey:

* loslaten van denkpatronen
* verhelpen van lichamelijke klachten
* duidelijkheid persoonlijke omstandigheden
* wie of wat is mijn gids
* spirituele heling
* zelfbewustzijn
* wat gebeurt er na mijn dood?
* doel in het leven
en nog zoveel meer…………….

Soulkey is een combinatie van exclusieve technieken en methodes, die sinds 2002 door Martin Castor, zijn ontwikkeld middels regressietherapie, zielereizen, hypnose sessies over het huidige leven en over het leven tussen de levens.

Zijn benadering en werk hebben alleen de beste kansen gegeven voor een cliënt, om dichter bij haar eigen ziel en bewustzijn te komen, om zo te kunnen profiteren van het maximale van uw zelf ontwikkeling! De Soulkey therapie is een multi- therapy, die verschillende benaderingen en uitkomsten bied, zodat de cliënt op wat voor manier dan ook informatie krijgt. Of het nou in een vorig leven, de open haard kamer, het ziels contact, geestelijke begeleiding of in leven tussen de levens of misschien in een minder belangrijk leven. Dit leid je precies naar het pad met jouw antwoorden!

SESSIE

Eerst hebben we samen een intakegesprek waarbij we jouw vragen, thema’s en achtergrond in kaart zullen brengen.

Je mag vervolgens gaan liggen op de behandeltafel (kan heerlijk verwarmd worden) waarbij ik jouw gedachte via een inductie naar het onderbewustzijn en het spirituele bewustzijn, oftewel jouw ziel-bewustzijn, breng.

De sessie is interactief, dit betekent dat je zelf deelneemt. Ik stel vragen aan jou en jij hoort jezelf antwoorden geven. Je kan ten alle tijden aangeven wat je nodig hebt. Je bent je nog steeds bewust van alles.  Ik blijf tijdens de sessie nieuwsgierig naar wat jij merkt, voelt en ziet, etc. 

Als cliënt geef je best op voorhand aan wat je graag van je ziel wil weten tijdens het intakegesprek. Maar je ziel kan je soms wel antwoorden geven die je niet zou verwachten. Niets is vreemd of raar, voel je vrij. 

Na de sessie kunnen we nog even nagenieten bij een kopje thee of koffie.