Afvallen met behulp van hypnose / Virtuele maagband…. Een nieuw patroon voor een ander leven.

Wil je afvallen maar lukt het je niet? Heb je last van overgewicht en vindt je het lastig om op de gebruikelijke wijze af te vallen? Waarschijnlijk heb je al vele diëten geprobeerd, zonder succes.

Afvallen met hypnose werkt wel! Afvallen met hypnose is een snel werkend en effectief middel om eindelijk een einde te maken aan uw eeuwige strijd tegen de kilo’s. Door hypnose kan ik ervoor zorgen dat je geen last meer heeft van vreetbuien, drang naar zoetigheid en slechte voedingsgewoontes. Het afvallen zal je een stuk gemakkelijker afgaan.

 • Afvallen met hypnose door veranderen oude gewoontes
 • Afvallen met hypnose door virtuele maagband
Wat zijn de mogelijkheden:
 • € 155,- Afvallen, geen extra snacks meer buiten de 3 normale maaltijden om.
  Tijdens deze sessie gaan we samen de extra snacks die je naast je normale maaltijden neemt eruit programmeren. Dit gebeurt met verschillende manieren en technieken. Hierna doen de snacks jou niks meer, want er bestaat geen beter gevoel dan jouw ideaal gewicht.
 • €155,- Afvallen, eten voor nodige energie.
  Terug naar het begin, voordat alle overtuigingen van bv je bordje leeg eten etc, in jouw systeem kwamen. Dus stoppen met eten wanneer je genoeg hebt. We weten alleen niet meer hoe! Dat is wat we gaan doen tijdens deze sessie. Eten voor energie, niet omdat het lekker, of door emoties. Gewoon eten waarvoor het bedoeld is, voor energie!
 • €266,- Combi voordeel inclusief de virtuele maagband.
  Deze combi bestaat uit:
  1. sessie geen extra snacks meer
  2. sessie eten voor nodige energie plus virtuele maagband
  3. gratis bonus sessie stabiliseren gewicht als jij je doelgewicht hebt bereikt. Dit is geheel gratis via whatssapp, zodat je op je doelgewicht blijft.
  4. gratis reader, daarin kun je alles thuis nog terug vinden.
  5. gratis email ondersteuning, hierin houd je mij wekelijks op de hoogte en steun ik je waarbij nodig. Zo trots op je stap die hebt genomen….Je doet het niet alleen.
  6. audio voor thuis.
  7. €266,- goedkoper dan de virtuele maagband ergens anders!

  LET OP…Aktie; Deze prijs is geldig tot en met 1 september 2023. Daarna is de prijs voor een losse sessie afvallen €175 en de combi €300,-

  € 77,- De kracht van herhalen…..Opfris sessie voor de combi sessies. In deze sessie nemen we je doelen nog eens door en zetten het brein weer op scherp, mocht je een beetje dat gevoel verloren zijn in de tijd.

 

Hypnose en stoppen met roken!

Grijp je steeds naar een sigaret na het eten, op een feestje of wanneer je bv gespannen bent? Dat is het gevolg van een vastgeroest patroon in je onderbewustzijn. Wanneer je in hypnose bent is het mogelijk om dit vervelende patroon, de controle van die sigaret of andere vormen van roken, uit je onderbewuste te wissen en te vervangen door een nieuw patroon. Je wordt een niet roker. Je krijgt je controle weer zelf. Ben jij gemotiveerd en de wil om te stoppen, neem dan contact met mij op voor de nieuwe stap als niet-roker. Dit betreft 2 sessies van ieder 60-90 minuten en audio voor thuis.

En… waar wil jij voor gaan? Vul het contact formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Hypnose en verslavingen…….

Nare gewoonte en verslavingen: eten, spullen kopen, internet, chatten, games, gokken, werk of seks, roken en nagelbijten.

Wil je graag van je nare gewoonte en/of verslaving afkomen? Hypnose kan je hierbij helpen. Aantal sessies er nodig zijn is per persoon verschillend. Ik begeleid van A tot en met Z met jouw proces. Krijg weer controle over dat deel wat deze gewoonte in stand houdt.