Hypnose en verslavingen…….

Nare gewoonte en verslavingen: eten, spullen kopen, internet, chatten, games, gokken, werk of seks, roken en nagelbijten.

Wil je graag van je nare gewoonte en/of verslaving afkomen? Hypnose kan je hierbij helpen. Aantal sessies er nodig zijn is per persoon verschillend. Ik begeleid van A tot en met Z met jouw proces. Krijg weer controle over dat deel wat deze gewoonte in stand houdt.

 

 

Afvallen met behulp van hypnose / Virtuele maagband.

Wil je afvallen maar lukt het je niet? Heb je last van overgewicht en vindt je het lastig om op de gebruikelijke wijze af te vallen? Waarschijnlijk heb je al vele diëten geprobeerd, zonder succes.

Afvallen met hypnose werkt wel! Ik kan je helpen met afvallen door hypnotherapie. Afvallen met hypnose is een snel werkend en effectief middel om eindelijk een einde te maken aan uw eeuwige strijd tegen de kilo’s. Door hypnose kan ik ervoor zorgen dat je geen last meer heeft van vreetbuien, drang naar zoetigheid en slechte voedingsgewoontes. Het afvallen zal je een stuk gemakkelijker afgaan!.

  • Afvallen met hypnose door veranderen oude gewoontes
  • Afvallen met hypnose door virtuele maagband
Hoe werkt het?

In mijn praktijk gaan we samen aan de slag met het emotie eten. Waarom eet je wel of juist niet! Wat zijn je struikelblokken. De virtuele maagband wordt jouw “vriend”, een hulpbron. Wil je afvallen met hypnose of een virtuele maagband? Maak een afspraak en start nu met afvallen. Met de kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Afvallen met hypnose is per persoon verschillend. Tijdens het intake bespreken we wat er nodig is voor jou. Het pakket van de virtuele maagband bestaat uit 4 sessies.

Hypnose en stoppen met roken!

Grijp je steeds naar een sigaret na het eten, op een feestje of wanneer je bv gespannen bent? Dat is het gevolg van een vastgeroest patroon in je onderbewustzijn. Wanneer je in hypnose bent is het mogelijk om dit vervelende patroon, de controle van die sigaret of andere vormen van roken, uit je onderbewuste te wissen en te vervangen door een nieuw patroon. Je wordt een niet roker. Je krijgt je controle weer zelf. Ben jij gemotiveerd en de wil om te stoppen, neem dan contact met mij op voor de nieuwe stap als niet-roker. Dit betreft 2 sessies van ieder 60-90 minuten en audio voor thuis.