Giftige relaties.
Herken jij je onderstaande signalen?
De ander:
1)  wilt in de smaak komen dmv complimentjes
2) vernedert jou
3) liegt veel
4) speelt het slachtoffer
5) manipuleert
etc… je kan er geen vat op krijgen.

Dan zit jij je misschien wel in een giftige, destructieve relatie en/of ben je uit deze situatie en loop je nog met jouw zorgen…… dan is het tijd om hulp in te schakelen. Hypnose kan je hierbij helpen om meer en meer in je kracht te komen staan.

Hypnotische technieken voor weerstand, transformatie en communicatie na misbruik door narcisme en voor welke nare relatie je ook in zit (of gezeten heb).

 

“Wat was deze man lief, zorgzaam, zag er om op te vreten uit, intelligent en o wat was hij attent. Precies wat ik nodig had. Dat maakte hem voor mij erg aantrekkelijk.
Maar dan….. dan merk je dat liefde zo ontzettend blind kan zijn. Je komt in een web…..komen er andere trekjes naar voren……..dat hij egocentrisch was, sadistisch, manipulatief, jaloers etc.”
Zo begon ons gesprek…… met een traan en ook een lach. Ze hadden samen ook leuke dingen meegemaakt. Op een of andere manier voelde ze zich in het begin krachtiger worden, maar bleek daarna niks van waar. Ze leeft uiteindelijk in een gouden kooi.
Na de eerste hypnose een healing erbij gegeven…. meer energie, meer kracht. De eerste stap naar mij toe vond ik al krachtig…. ze lacht en voelt dit nu ook. Een warm plekje in haar hart begint weer te gloeien…. weer een herkenning.
Daar gaat ze over de drempel…. eerst nog een wandeling en dan weer naar haar huis. Energie in beweging…. mooie krachtige vrouw.
Ze is blij dat ze een plek heeft waar ze gehoord wordt. Even tot rust kan komen…. haar hersenspinsels stop kan zetten voor een fractie soms.
Dankbaar 🙏 en mooi beroep die ik uit mag voeren.