Hypnose & Entertainment

Mijn groei en mijn droom gaat verder………….. in juli ga ik de puntjes op de i zetten voor hypnose en entertainment door een masterclass te volgen. Achter de schermen ben ik, met de mensen om mij heen, bezig om de groepssessie hypnose meer en meer vorm te geven, om straks tot realiteit te maken.

Komt meer bij kijken als alleen op papier zetten. Daarom meer verdieping en waar moet ik rekening mee houden. Meer vertrouwen in mijzelf krijgen etc….

Dit groeiproces heeft een speciaal plekje in mijn hart. Als kind, en als volwassene, mensen plezier en vermaak gebracht met muziek, bv met carnaval en met een show band  in Frankrijk. Later met revuegroep Stampersgat het publiek een lach en een traan bezorgd. Die lach en die traan, applaus…. dat blijft kriebelen. Terwijl ik dit schrijf komen die momenten weer in mijn gedachten en brengt me weer een lach op mijn gezicht.

Nu de tijd om mijn passie qua werk en de mensen een fijne middag en/of avond te bezorgen d.m.v, groeps hypnose. Nog deze bizarre tijd even afwachten, geduld, maar niet stil zitten. Plannen en doelen uitwerken. Een droom laten uitkomen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.