Healing: familie patronen doorbreken.

Nieuw in mijn praktijk:Healing: familie patronen doorbreken.

Verschoon jouw innerlijk systeem …tijdens deze sessie koppel jij je van plichtsgevoel, of het moeten voldoen aan de verwachting van familieleden of vrienden af. Zo ook schaamtepatronen, oude denkwijzes en programmeringen van je voorouders.
Tevens helen we de mannelijke energie… het kan zijn dat je in een negatieve situatie bent geweest met een man met negatieve invloeden. Hierdoor ontstaan vaak teleurstelling, afwijzing van (je eigen) mannelijke energie en diepe patronen van terugtrekken en onzekerheid.
Wat kan zo’n sessie jou brengen:
* Positievere gedachten en familiepatronen.
* Meer kracht, zekerheid, zelfliefde en respect uitstralen
* je bent niet meer zo afhankelijk van de goedkeuring van familie of vrienden
* wie jij bent, je oorsponkelijke ik komt meer in je gedrag naar voren.
Fysiek kun je dit ook gaan voelen…. bv nek – en schouderklachten kunnen afnemen.
Bij deze healing krijg je een edelsteenhanger: Pyriet
Pyriet is een krachtig metaal en is goudachtig van kleur. Pyriet staat bekend als een sterk aardende steen, die je zou kunnen ondersteunen in het krijgen van inzicht in je drijfveren en waarden. Volgens kenners helpt de steen zelfvertrouwen te vergroten en je met beide voeten op de grond te zetten.
Duur sessie: 90 minuetn.
Kosten € 111

De stap zetten naar de oplossing…..

Daar zat ik dan…. zo ongeveer 8 jaar geleden!

Vermoeid
Piekeren
Concentratieproblemen en vergeetachtig
Labiel met emoties… voelde me vaak ineens boos of verdrietig of onzeker
Prikkelbaar
Kon niet tegen drukte/herrie
had een onrustig/gejaagd gevoel
En wat een partij aan lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, maagpijn, spierpijn… die schouders!!!!!
Mijn contact met de bron was ik kwijt… ik riep echt wel eens van hé waar zijn jullie nu. Voelde niks, zag niks….kwijt…mezelf kwijt.
Na de keuze om voor mijzelf de weg naar vrijheid te kiezen, die niet altijd makkelijk was, en toch…. wat een kracht en verrijking.
Ik voelde de kracht weer… door te verwerken, te omarmen, te accepteren ook door dingen los te laten.
Herken jij het gevoel dat je jezelf kwijt bent? Echt mooi warm mens… je bent het waard en neem die stap om jezelf weer te vinden.
Liefs Inge

Suikerverslaving!

Suiker is lekker. En verslavend. Ontzettend verslavend zelfs!
STOP…. die verslavende behoefte aan zoetigheid en andere ongezonde tussendoortjes.
Wil jij ermee stoppen, ben jij er klaar voor? Wil jij minder suiker eten en meer energie hebben?
Plan een afspraak voor een intake gesprek en/of voor gelijk de controle weer in handen hebben met een hypnosessie op: https://praktijkdeweel.clientomgeving.nl/afspraak-maken

Colours of Angels

Engelen zullen je nooit alleen laten of negeren en ze staan dag en nacht voor je klaar. Vandaag heb ik tijd voor mijzelf genomen om weer bewust met de 7 aartsengelen en hun stralen, te zien, voelen etc! Zo kom ik weer meer bij mezelf en ben ik weer opgeladen om dit door te geven aan een ieder die die wilt.

De 7 Aartsengelen en Stralen zijn als volgt
* Aartsengel Michaël : Behulpzaam dienend in de Eerste Straal, die de Blauwe Straal is en de Straal van Bescherming en Kracht.
* Aartsengel Jophiël : Behulpzaam dienend in de Tweede Straal, die de Gele Straal is en de Straal van Verlichting en Wijsheid.
* Aartsengel Chamuël : Behulpzaam dienend in de Derde Straal, die de Roze Straal is en de Straal van Liefde.
* Aartsengel Gabriël : Behulpzaam dienend in de Vierde Straal, die de Witte Straal is en de Straal van Harmonie en Zuiverheid.
* Aartsengel Raphaël : Behulpzaam dienend in de Vijfde Straal, die de Groene Straal is en de Straal van Genezing en Waarheid.
* Aartsengel Uriël : Behulpzaam dienend in de Zesde Straal, die de Gouden Straal is en de Straal van Vrede.
* Aartsengel Zadkiël : Behulpzaam in de Zevende Straal, die de Violette Straal is en de Straal van Vrijheid.

Weer in verbinding met deze mooie energie…

Als je doet wat je altijd deed… krijg je ook wat je altijd kreeg!

Als je doet wat je altijd deed…. krijg je wat je altijd kreeg!!!!

Je bent je niet bewust, dat je in een cirkel rond loopt en aan het herhalen bent en iets anders verwacht…. het is gewoonte (geworden), je hebt het altijd zo gedaan, je ben er aan gewend

gedachten, overtuigingen die je tegenhouden om het anders te doen, zoals: ik kan het niet, daar ben ik niet goed in, zo hoort het niet, het lukt toch niet.

Je weet niet hoe je het anders kan doen, angst voor het onbekende. Je weet nu wat je hebt en je weet niet wat je er voor terug krijgt.

je wilt negatieve emoties vermijden, zoals schuldgevoel, mislukking, afwijzing. Als je iets nieuws probeert, kan het ook niet goed uitpakken of mislukken. Of ben je bang wat andere mensen er van zouden zeggen.

Loop jij vast, of heb je de neiging om te vluchten of vechten overweeg dan eens een coachtraject. Samen met mij kijken we naar wat de innerlijke conflicten zijn. Je kunt bv wel een andere baan nemen, en toch… je neemt jezelf mee. Overweeg en heb lef om naar jezelf te kijken waar je daarin kan veranderen en/of jezelf te beschermen zodat je het anders bekijkt, voelt…. zodat je je innerlijke rust vindt.

Kom uit je comfortzone!

In mijn praktijk kan ik je ook de langere trajecten bieden zodat je meer overzicht krijgt en fijne energie ontvangt en vooral vasthoudt.

Met veel in mijn toolbox….. NLP, hypnotherapie, massages , Reiki etc… zoeken we samen naar wat je wilt bereiken, naar wat jij wel wilt en komen we samen tot creatieve nieuwe manieren om niet weer te doen wat je deed.

* 6 maanden traject:

1 dag met een wandeling, coaching gesprek met lunch, Reiki behandeling, en koffie/thee/water.

Daarna 6 behandeling binnen een half jaar ingepland met een traject speciaal afgestemd op jou. Wat jij nodig hebt!

* 3 maanden traject

1 dag met een wandeling, coaching gesprek met lunch, reiki behandeling, en koffie/thee/water.

Daarna 3 behandeling binnen 3 maanden ingepland met een traject speciaal afgestemd op jou. Wat jij nodig hebt!

 

Wil je ook meer tevreden zijn, gelukkiger worden en een verandering doorvoeren? Maak dan een afspraak met mij.

Vanaf heden met gratis Golden Healing edelstenen set voor krachtige heling!
De set bestaat uit: 1 x een grote Golden Healer palm steen 1 x een Bergkristal palm steen 1 x een Prehniet trommelsteen 1 x Native Soul wierook, 1 x aansteker 1 x zakje 1 x uitleg kaartje

– bel: 06 – 464 300 38

– mail: praktijkdeweel@ziggo.nl

 

 

Hypnose & Entertainment

28 augustus is het zover….

Lezing Hypnose en demonstratie (show).Hierin wordt uitgelegd wat hypnose wel en niet is…. en er wordt een demonstratie, show, gegeven.
De gedegen opleidingen heb ik de afgelopen jaren gevolgd en de nodige sessies in mijn praktijk gegeven. Mijn interesse naar show hypnose is gekomen om jullie kennis te laten maken met mij als hypnotiseur en om te laten ervaren wat hypnose voor je kan betekenen. Wanneer je in hypnose bijvoorbeeld een beroemde zanger kan zijn dan……..kun je toch ook in therapeutische sessies angsten of verslavingen loslaten!

Wil je weten wat hypnose wel en niet is…. en opzoek naar entertainment….een dosis humor tijdens de show?
meld je dan aan via
Tel. 06 – 464 300 38
mail: praktijkdeweel@ziggo.nl

Kosten €15 per persoon (inclusief 1 consumptie bij binnenkomst)
Dank je wel en hopelijk mag ik je als ontvanger van hypnose of als toeschouwer dan begroeten……

Ps ik ga beginnen met kleine groepen… dus wees er op tijd bij.

Hypnose & Entertainment

Mijn groei en mijn droom gaat verder………….. in juli ga ik de puntjes op de i zetten voor hypnose en entertainment door een masterclass te volgen. Achter de schermen ben ik, met de mensen om mij heen, bezig om de groepssessie hypnose meer en meer vorm te geven, om straks tot realiteit te maken.

Komt meer bij kijken als alleen op papier zetten. Daarom meer verdieping en waar moet ik rekening mee houden. Meer vertrouwen in mijzelf krijgen etc….

Dit groeiproces heeft een speciaal plekje in mijn hart. Als kind, en als volwassene, mensen plezier en vermaak gebracht met muziek, bv met carnaval en met een show band  in Frankrijk. Later met revuegroep Stampersgat het publiek een lach en een traan bezorgd. Die lach en die traan, applaus…. dat blijft kriebelen. Terwijl ik dit schrijf komen die momenten weer in mijn gedachten en brengt me weer een lach op mijn gezicht.

Nu de tijd om mijn passie qua werk en de mensen een fijne middag en/of avond te bezorgen d.m.v, groeps hypnose. Nog deze bizarre tijd even afwachten, geduld, maar niet stil zitten. Plannen en doelen uitwerken. Een droom laten uitkomen.

Hypnose & EMDR bij kinderen

Hypnose en EMDR kunnen heel goed en effectief zijn bij de volgende klachten.
* Pijnklachten, zoals hoofdpijn en buikpijn
* Bedplassen
* Angsten, spanning
* Gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst
* Verdriet, boosheid
* Slaapproblemen
Gisteren was zo’n mooie jong kind in mijn praktijk. Tijdens ons gebabbel, geklets…………zat ze wiebelig en frunnikend aan haar mouw op de stoel.
Ook mama wordt hierbij betrokken en in ons gesprek komt faalangst en een verwarrende situatie voor het meisje van even geleden naar boven.
In de hypnose stoel gaat ze wiebelig aan de slag. Zo mooi wanneer er geduldig en met repsect dat onzekere, drukke, deel van haar, dmv de suggesties die ik geef, alleen in haar linker arm komt. In rechter arm komt het deel wat vrolijk, blij, speels…. al het positieve. Door middel van technieken gaat dat helemaal door haar lijf heen stromen. Geweldig die transformatie. Bekrachtigen met een kleur.
Ook het moment dat het onzekere deel dit gevoel wilde overnemen…. ook accepteerde. Dat de kleur helemaal tot aan die vingertoppen stroomt. Wauw…. wat doet ze dat goed. De mooie woorden van mama en oma die binnen moochten komen tijdens de sessie….. haar gezichtje …echt een kostbaar moment.
Hypnotherapie maakt gebruik van ontspanning, verbeeldingskracht en verbeeldingsoefeningen om onbewuste patronen los te laten. Zo mooi om te zien dat proces.
Even laten inwerken….. mss nog een vervolgafspraak. Thuis gaat mama verder aan de slag met een bodyscan en de kleur.
Dank je wel….. mooi kind.

Aan de slag met en voor jezelf……

Januari 2021… nieuw in mijn praktijk.

Ik heb een pakket samengesteld:
Aan de slag met en voor jezelf.
Samen gaan we nare afgewerkte negatieve energie met de juiste intentie ‘verbranden’. Met hypnose en/of healing plaatsmaken voor wat je er in de plaats wilt. Bv kracht, rust,meer zelfvertrouwen…. etc.
Met die positieve intentie gaan we aan de slag met healing, de bijzondere en met mooie energie en inzichten om de leegte op te vullen. Hiermee kom je in je kracht en ervaar je zoveel innerlijke rust.
Ook met deze intenties kun je in negatieve situaties toch in je eigen kracht blijven staan.
Zit je in een negatieve situatie bv; Moet je straks toch naar je werk, terwijl je collega het je zuur maakt….. voel je je toch nog verbonden met je negatieve ouder…
Je hoeft de band niet breken…. doe geen gekke bokkensprongen en laat je zelf niet leegzuigen van energie… leer om je voor negativiteit af te sluiten.
Maak de start… een nieuwe start!
Wat bied ik je hiervoor;
* intakegesprek waar we o.a. Jouw wensen en een behandelplan bespreken.
* 3 sessies spirituele hypnose en/of healing bij mij in mijn praktijk. (Iedere sessie duurt ongeveer 90 minuten)
* een bewustwordings wandeling op een krachtplek.
* verbrandings ritueel van het negatieve waar jij van af wilt.
* doorsnijden van negatieve afgewerkte energiekoorden.
* opvullen van de energiekoorden.
* samen aan de slag met aartsengelen en hé spirituele gids.
* 21 dagen na de laatste sessie, een terugkom dag voor een nabespreking voor wat eventueel nog nodig is.
Wil jij aan de slag of wil je informatie?
Neem dan contact met mij op
📞 06-464 300 38
– of via het contactformulier
Met warme groet
Inge

Soulkey Therapie

Soulkey Therapie.
Soulkey therapie is een bijzondere vorm van hypnose therapie. In deze sessie gaan we verder in op regressie-, reïncarnatie- en hypnotherapie, waarbij de cliënt een ‘zielenreis’ maakt.
Het is één van de krachtigste methodes om vertrouwen en inzicht in jezelf te krijgen. Een prachtige reis met de ziel, met als doel dat je meer focus en begrip op je leven krijgt…..
bv:
* loslaten van denkpatronen
* duidelijkheid eigen persoonlijkheid
* doel in het leven
* ook een krachtige methode voor stoppen met roken, afvallen etc.
Deze vorm van spirituele hypnose die niet te vergelijken is met iets anders……. ook niet met een “gewone” hypnose sessie.
SoulKey therapie bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen:
* Regressie naar vorige levens;
* Leven tussen levens. Waarbij de doel en zin van het leven gevonden wordt;
* Communicatie met de ziel. Zodat je op een hoger niveau bij jezelf kunt komen.
* vragen, klachten en trauma’s uit dit leven kunnen behandeld worden. bv waarom tref ik steeds de verkeerde mensen.
* ontmoeting met je gids.
Waarom een SoulKey behandeling?
Waar je ook in gelooft of overtuigd van bent, je krijgt altijd resultaten. Zoals:
*Inzicht in jouw levenskeuzes;
* Het loslaten van trauma’s;
* Het ontdekken van wat is nou jouw levensmissie;
* Contact op zielsniveau en relaties verhelderen;
* Karma opsporen en transformeren;
* Coaching van je eigen ziel;
* Contact maken met je gevoel en je hart;
* Zelfgenezing bevorderen;
* Het activeren van verborgen en vergeten , krachten en kennis wat al in je zit.
Met SoulKey kan er in één sessie van ongeveer 3 uur meer trauma’s opgelost worden dan in een “gewone” hypnose-sessie. Het lost daarnaast meer fysieke problemen op dan de meeste andere methodes.
Wil je meer weten over Soulkey en wat het precies inhoudt? Neem contact op met mij, of maak direct een afspraak.
SoulKey Therapie Traject
Het traject bestaat uit drie sessies van telkens 3 uur. Tussen de sessies in zit er minimaal één week. Mocht het nodig zijn is er altijd telefonische of online ondersteuning.
Tarieven
* losse Soulkey Therapie sessie: € 150,-
* Soulkey Therapie traject van 3 sessies: € 333,- (korting € 117,-)
* zomaar jouw dag: een gehele dag coaching en Soulkey Therapie sessie € 250,- incl lunch etc.
Tijdens iedere Soulkey Therapie sessie wordt de audio opgenomen en naar je toegestuurd.